da Vinci mysteriet

Dan Browns bestseller om da Vinci mysteriet har sat focus på jagten efter Gralen og den store sammensværgelse. Findes der en hemmelig loge, som mener at Jesus var gift med Maria Magdalene? Fik Jesus og Maria Magdalene et barn, som blev grundlaget for den franske kongeslægt Merovingerne? Var maleren Leonardo da Vinci leder af denne orden?
Har den katolske kirke i århundreder forsøgt at dække over, at den skjuler dokumenter, som ville afsløre et helt andet billede af kristendommen? Ville disse dokumenter trække tæppet væk under den etablerede kristne kirke – både den katolske og den lutherske?
Disse og mange andre spørgsmål vil blive diskuteret og søgt besvaret i foredraget om da Vinci mysteriet og herunder vil det også blive diskuteret, hvad der er fup og hvad der er fakta i Dan Browns bog – og hvad der kunne være sket, men hvor svaret alene er overladt til fantasien. Bogen har sat diskussionen i gang – og er sammen med filmen blevet forbudt i en række lande. Foredraget vil tage diskussionen op om de mange teorier og myter, som har afgørende betydning for hele den vestlige verdens kultur i dag.

Tilføj kommentar

Gør det selv

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.